Medier

Få hurtigt internet og bliv klar til at streame julefilm

Vil du gerne være sikker på at kunne streame nogle af de mange julefilm, der bliver lagt op til streaming i december måned, kan det være en god idé at være udstyret med lynhurtigt internet i husstanden. Find en hurtig internetforbindelse her, hvis du bare ikke kan vente.

Det behøver ikke at være dyrt

Det gode ved hurtigt internet nu om dage er, at det ikke behøver at være dyrt at skifte over til en hurtigere udbydere eller løsning.

Mange husstande har i dag stadig en hastighed på 10, 20 eller 30 mbit/s. Og de giver som regel den samme sum penge, som de ville kunne få 100, 200 eller 300 mbit/s for hos en anden udbyder.

Derfor er det enormt vigtigt løbende at tjekke op på markedet og mulighederne derude, da det altid er en branche i rivende udvikling.

Hvor hurtig en forbindelse skal du vælge?

Men hvor hurtig en forbindelse skal du så have? Langt de fleste husstande vil kunne klare sig fint med en forbindelse på 100 eller 200 mbit/s. Er I mange, der deles om internettet, kan det dog være en god idé at overveje en løsning på 1000 mbit/s eller derover.

Især hvis der er mange, der streamer musik og video samtidig. Er det bare dig og din partner, og bruger I internettet til at tjekke mails og nyheder eller Facebook, er der ingen grund til at vælge en hastighed på 1000 mbit/s.

Fiber eller almindeligt bredbånd?

Overvej evt. en fibernetforbindelse, hvis du gerne vil have det hurtigste internet på hele markedet. Fiber er en kablet løsning, akkurat som du kender det fra dit nuværende bredbånd, men det kører på lysledere og ikke kobber, hvilket gør det til en meget hurtigere forbindelse.

Det behøver ikke at være meget dyrere at skifte over til fiber, og her kan du være sikker på, at du får hurtigt nok internet til, at hele husstanden kan se julefilm på hver deres skærm, hvis det skulle være. Det er noget af det hurtigste internet, du overhovedet kan få.

Få hurtigt internet og bliv klar til at streame julefilm
Få hurtigt internet og bliv klar til at streame julefilm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.