Medier

Her kan du se masser af julefilm

Vil du gerne have mulighed for at se mange gode julefilm i år, kan det være en idé at få dig abonnement hos en af de mange streamingtjenester, der er på markedet. De fleste af dem kan nemlig byde på en lang række gode julefilm, som du bare kan kaste dig over.

Herunder får du et par bud på steder, hvor du kan oprette dig, hvis du gerne vil streame en sjov julefilm, når du har lyst.

Viaplay

Det første sted, hvor du kan vælge at oprette dig, er hos Viaplay. Her finder du et stort udvalg af julefilm, og hver eneste december bliver der tilføjet en lang række nye julefilm, som du kan streame, akkurat når du vil.

Viaplay koster 99 kroner om måneden, hvis du ikke også vil have adgang til deres sportsafdeling. Men skal du bare se film, er der jo ingen grund til også at få adgang til sport.

Netflix

Et andet perfekt sted at oprette en konto, hvis du ikke allerede har en, er hos Netflix. Her er der også fuld knald på julestemningen, og der er altid en ny julefilm til dig, uanset hvor mange du har set.

Netflix koster det samme som Viaplay, og hvis du har mulighed for det, kan det være en idé at oprette dig hos begge steder. På den måde har du et enormt udvalg af gode julefilm, og der er også masser af andre gode titler, hvis du en dag vil have noget andet end bare julefilm.

TV2 Play

Sidst, men ikke mindst, er der også TV2’s egen streamingtjeneste, som går under navnet TV2 Play. Her har du også adgang til en række julefilm, du kan se, lige når du har lyst. Vær dog opmærksom på at udvalget af julefilm på TV2 Play ikke er nær så stort, som det udvalg du får hos Netflix og Viaplay.

Så er det udelukkende for at se julefilm, er det nok en bedre idé med en konto hos Netflix eller Viaplay. Men hos TV2 får du også adgang til meget andet underholdning, hvilket også kan være rart at have mulighed for at se til en afveksling.

Her kan du se masser af julefilm
Her kan du se masser af julefilm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.