Medier

5 julekalendere du kan streame online

Er du glad for at se julekalender, eller vil du gerne finde en god julekalender til dine børn, er der her en håndfuld af hyggelige julekalendre, som du nemt kan streame på nettet.

Hvis du vil finde flere julekalendre, så find alle TV julekalenderne her.

Nissebanden

En af de gode gamle klassikere er jo altid et hit. Nissebanden med Lunte, Hr. Mortensen, Skipper og hvad de gode gamle nisser hedder, er et must-see hver eneste jul.

Julekalenderen er snart 40 år gammel, men det betyder ikke noget for kvaliteten. Du finder den på DR Bonanza.

Jul på Vesterbro

En anden, dog nyere klassiker, som du kan kaste dig over, og som nok er for de lidt større børn, er Jul på Vesterbro med Anders Matthesen i alle hovedrollerne.

Her er der fart over feltet, når familien Stardust skal skaffe nok penge til at kunne blive i lejligheden, inden juleaften. Du kan streame den på Anden.dk.

Jul i Valhal

Er du vild med nordisk mytologi, kan du også vælge at kaste dig over Jul i Valhal, som byder på både guder, mennesker og jætter.

Her er Ragnarok på vej, hvis ikke Jonas og Sofie kan nå at stoppe Loke i tide. Hvis det lyder som den perfekte julekalender for dig, kan du i tiden finde den på TV2 Play.

Bamses Julerejse

Skal du gå julen i møde med det perfekte selskab, kan det ikke blive mere hyggeligt end med Bamse, Kylling og Ælling. I Bamses Julerejse gælder det for vores tre venner at returnere de ting, Julemanden har tabt ud af sin kane, for at det kan blive ordentligt jul.

Det er uden tvivl en af børnenes helt store favoritter, når det kommer til julekalendere i tv. Du finder den på DR Bonanza.

Jul på Slottet

På DR Bonanza finder du også denne sidste julekalender, vi kommer ind på i denne omgang. Der er tale om Jul på Slottet med bl.a. Morten Grunwald, Waage Sandø og Ole Thestrup i hovedrollerne.

Landet Montania truer kongeriget, hvis ikke Kongen kan betale sin vægt i guld inden jul. Sker det ikke, skal den smukke Prinsesse Miamaja giftes med Prinsen af Montania. Når Kongen at skaffe guldet inden jul?

5 julekalendere du kan streame online
5 julekalendere du kan streame online

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.