Medier

Lav din egen hjemmeside om jul

Elsker du jul, og vil du gerne dele din glæde for højtiden med andre, kan du overveje at lave din egen hjemmeside eller din egen blog om netop jul.

Alle kan lave en hjemmeside

Du skal ikke være bange for, at du ikke kan finde ud af at lave en hjemmeside. Hvis du bare sørger for at bruge de rette værktøjer, kan alle lave en hjemmeside uden problemer. Det er meget nemmere, end du måske lige går og tror.

Flere steder kan du med få klik komme i gang med din helt egen hjemmeside eller blog. Og det koster ikke meget mere end et par kroner om måneden, så det er til at have med at gøre. Der er også gratis alternativer, men de er ofte ikke af en så høj kvalitet.

Del din glæde for julen med andre

Med din egen hjemmeside har du din egen platform, hvor du kan dele din glæde for jul med alle andre, der er lige så glade for jul, som du er. Du bestemmer selv, hvad du vil dele – det kan være alt fra din mening om juleting, idéer til julegaver eller måske inspiration til en moderne julemiddag.

Når du lægger noget nyt på din hjemmeside, kan det være en god idé at huske at dele det på eks. de sociale medier, så dine venner og bekendte kan se, at der er kommet noget nyt op.

Find dit webhotel i dag og kom i gang med WordPress

Da du nok ikke får et webhotel i julegave, skal du købe dit eget. Og du kan være i gang for ganske få hundrede kroner om året. Og vil du gøre det nemt for dig selv at lave din hjemmeside, så byg hjemmesiden i WordPress. Her er du i gang i løbet af stort set ingen tid.

Du skal ikke kunne kode eller programmere for at komme i gang med at lave din egen hjemmeside med WordPress. Med få klik er din side sat op, og så kan du ellers gå i gang med at skrive nye indlæg, lægge billeder og videoer op eller hvad du nu har i tankerne.

Lav din egen hjemmeside om jul
Lav din egen hjemmeside om jul

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.