Underholdning

Det kan du lave med familien i julen

Savner du noget at lave med familien i løbet af julen, er der her et par gode bud på, hvad I kan tage jer til, mens I venter på den store dag.

Tag på julemarked

Hvis I gerne vil lidt ud af huset, kan det være en idé at tage på et af de mange julemarkeder rundt omkring i landet. Find dit julemarked her, hvis du ikke er sikker på, hvor der er et julemarked, I kan besøge i nærheden.

Hvis det er en mulighed for jer, kan I også vælge at tage på et julemarked uden for landets grænser. I Tyskland finder du eks. mange julemarkeder i løbet af december måned, og det behøver jo ikke at tage mange timer at køre derned. Det er en dejlig og hyggelig oplevelse for hele familien.

Klip og klister eller julebag derhjemme

Hvis I ikke nødvendigvis behøver at tage ud af hjemmet, eller hvis pengene ikke lige rækker til det helt store, kan I også sagtens finde på en masse at lave derhjemme. I kan eks. vælge at lave en stor klip og klister dag, hvor der bliver lavet nyt julepynt til juletræet, eller hvad I nu kan finde på.

Det kan også være en mulighed at mødes og lave julebag, hvilket er en tradition i mange familier. Om det skal være vanillekranse, klejner eller jødekager, der skal laves, er helt op til jer selv. I kan også vælge at lave lidt af det hele, så I er sikre på ikke at løbe tør for søde sager i løbet af julen.

Tag på julegaveindkøb

Har I endnu ikke fået købt alle julegaverne i år, kan I også vælge at tage på fælles julegaveindkøb i det nærmeste storcenter eller den nærmeste storby.

På den måde kan I måske alle sammen få overstået alle julegaverne på en og samme dag. Nogle gange kan det være rart at sætte en hel dag af til det, da det hurtigt kan tage lidt tid at finde de helt rette gaver til hele familien. Husk at gøre det i et roligt tempo, så ingen bliver stressede over den travle juletrafik.

Det kan du lave med familien i julen
Det kan du lave med familien i julen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.