Tips og tricks

Tips til at finde nyt arbejde i december

Er du en af de mange danskere, der står uden arbejde i december måned, og har du brug for et nyt job, er der her et par gode tips til at øge mulighederne for et arbejde i løbet af julen.

Mange har brug for julehjælpere

Du kan blandt andet vælge at søge jobbet hos nogle af de mange butikker og virksomheder, der har brug for ekstra hænder i løbet af december måned. Der er mange detailbutikker, der eks. søger efter julehjælp.

Hvis du er heldig, kan det jo endda være, at du kan holde fast i dit arbejde på den anden side af julen også, hvis du lægger en god indsats i det og gør dig godt bemærket. Så kan et arbejde som julehjælper blive til et fast job.

Få hjælp fra din a-kasse

Er du medlem af en a-kasse, kan du også gå til dem for at få hjælp til at finde et nyt job snarest. Din a-kasse har som regel en lang række værktøjer og kurser, der kan gøre dig godt rustet til arbejdsmarkedet, og som kan øge dine chancer for at få et job igen.

Har du ikke en a-kasse, så find din nye a-kasse her. Der er mange gode grunde til at få en a-kasse, og det samme gør sig gældende for en fagforening. Her får du som regel rigtig meget hjælp, hvis du en dag er så uheldig at blive arbejdsløs.

Få en stilling fra det nye år

Der er også mange virksomheder, der søger efter nye medarbejdere til det nye år, som regel med opstart fra 1. januar eller deromkring. Derfor kan det også være en god idé at være på udkig efter netop disse stillinger, så du kan få sendt så mange ansøgninger afsted som muligt.

Det er ikke sikkert, at mange virksomheder tager uopfordret arbejdskraft ind i december måned, da der som regel er så meget andet at se til. Men kigger du efter stillinger med start fra det nye år, kan du sagtens finde en god række af muligheder på de mange jobsider.

Tips til at finde nyt arbejde i december
Tips til at finde nyt arbejde i december

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.