Julegaver

Er bøger en god julegave?

Bøger er stadig et hit til jul. Mangler du en idé til en julegave, kan du jo overveje at give en bog i år. Det går du aldrig galt i byen med.

Fysiske bøger er stadig et hit

Hvert eneste år kan du være sikker på, at der ligger mange bøger pakket ind under juletræerne rundt omkring i de danske hjem. Der er stadig mange, der ønsker sig bøger i julegave, og der er mange, der vælger at indfri netop dette ønske, når der skal træffes et valg om årets julegave.

Der er også tit gode muligheder for at finde fysiske bøger til skarpe priser. Så har du besluttet dig for at give en bog i gave i år, kan du med fordel lægge vejen forbi din lokale boghandler for at finde lige netop den bog, du gerne vil give.

Skal du give en lydbog i stedet for?

Du kan jo også overveje at give en lydbog i stedet for. Eller rettere sagt, et abonnement på lydbøger. Du kan nemlig vælge at give et medlemskab til eks. Mofibo i julegave, som er den nye måde at læse bøger på.

Mange har valgt at skifte den fysiske bog ud med at læse bøger på mobilen, eller måske endda at lytte til dem, da det også er en mulighed med disse nye apps. Er modtageren af gaven vant til at bruge en smartphone eller tablet, er det oplagt at give dette som gave i år. På den måde er der også adgang til tusindvis af titler for samme pris, som du kan give en enkelt fysisk bog for.

Læs anmeldelser før du køber bogen til julegaven

Hvis du er i tvivl om, hvilken bog du skal give i gave i år, kan du med fordel læse anmeldelserne af de nyeste bøger på markedet. Find anmeldelserne her og find frem til de bøger, der har fået de bedste anmeldelser.

På den måde kan du være sikker på at give en bog, der er blevet taget godt imod, og som har scoret sig gode anmeldelser, da den kom på markedet.

Er bøger en god julegave?
Er bøger en god julegave?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.