Julegaver

5 anderledes julegaver du kan give i år

Er du ikke sikker på, hvad du skal give i gave i år, og har du brug for lidt inspiration, har du herunder fem gode bud på anderledes julegaver, som du kan overveje at give.

Luftgevær

Du kan jo evt. overveje at give et luftgevær. Det er lovligt at holde et luftgevær i Danmark, så længe det bare er med den rette kaliber. Det er altid sjovt at skyde til måls med sådan et, så det er en sjov og anderledes gave at give, og så er det til at betale. Køb et luftgevær her.

Rejse

Har du lidt flere penge at gøre godt med, kan du også overveje at give en rejse i julegave. Der er jo stor forskel på priserne på rejser, så du kan finde en rejse, der passer ind i dit gavebudget. Du bestemmer jo selv, om det skal være en rejse på 14 dage med alt betalt, eller om det bare skal være en forlænget weekend til en storby.

Velgørenhed

En lidt anderledes gave kunne også være en form for velgørenhed. Du kan eks. donere penge til et velgørende formål i personens navn. For et par år siden blev det bl.a. populært at give en ged, som Folkekirkens Nødhjælp gjorde til en mulighed. Det kan du stadig den dag i dag.

Gavekort

Hvis du er helt på bar bund, og du ikke ved, hvad du skal give til vedkommende, er det jo også altid en mulighed at give et gavekort. Det er ikke særligt sexet, men til gengæld er du sikker på at give en gave, som vedkommende kan bruge til noget. Personen vil nok sætte mere pris på et gavekort i stedet for et eller andet ligegyldigt, de alligevel ikke får brugt til noget.

Oplevelser

Sidst, men ikke mindst, er der også altid mulighed for at give en oplevelse. Du kan selv skræddersy oplevelsen som du vil, eller du kan købe en oplevelse til personen. Det kan være alt fra en tur i en ballon til en biograftur. Der er mange muligheder, når det kommer til oplevelser.

5 anderledes julegaver du kan give i år
5 anderledes julegaver du kan give i år

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.