Julegaver

3 julekalendere du bør se i år

Vil du gerne se et par gode julekalendere i år, men er du ikke glad for dem, der kommer i tv, og vil du gerne se nogle klassikere, kan det være, at det er disse tre julekalendere, du skal kaste dig over. De fleste klassikere kan nemt købes på dvd, hvis du ikke har mulighed for at finde dem på streaming. Og ofte koster de ikke meget mere end 50-100 kroner at købe på dvd, så det er til at have med at gøre.

Find også rullegardiner på mål her.

Alletiders Nisse

For det første kan du jo vælge at kaste dig over Alletiders Nisse, som er med den populære nisse Pyrus i hovedrollen. Alletiders Nisse er den anden julekalender i rækken om den seje rocknisse, der altid er klar på fest og ballade. De andre julekalendre i rækken er jo Alletiders Jul, Alletiders Julemand og Alletiders Eventyr. Dem kan du jo altid vælge at kaste dig over, når du har set Alletiders Nisse, hvis du ikke kan få nok af Pyrus, Kandis, Bertramsen, Gyldengrød og Frøken Brahe som er de bærende roller i denne kalender.

Jesus og Josefine

Du kan også vælge at se Jesus og Josefine, der er noget nyere end kalendrene om Pyrus. Den er der også mulighed for at finde på dvd, og her kan du se fortællingen om Josefine, der har svært ved at skulle dele sin fødselsdag, d. 24. december, med Jesus og resten af verden. Hun vil gerne have sin fødselsdag i fred, og via et magisk krybbespil får hun mulighed for at tage tilbage i tiden og snakke med den rigtige Jesus. Men det viser sig, at det ikke er uden konsekvenser at ændre på fortiden, og inden længe er hele verden lavet om.

Jul i Valhal

Her til sidst kan vi også anbefale dig at kaste dig over Jul i Valhal. Her møder vi Jonas og Sofie, som ved et uheld kommer til at slippe Loke fri fra sit fangenskab i menneskenes verden. Og inden længe er han på fri fod, i fuld gang med at forberede ragnarok. Vores hovedpersoner kommer til Valhal og møder alle de andre guder, og inden længe er det et spørgsmål om tid, før ragnarok er på vej. Kan guderne og vores menneskebørn nå at ændre på slagets gang og komme hjem til jul? Det kan du finde ud af ved at se denne julekalender.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.