Dyr og natur

Tag hunden med til jul

Har du en hund, og skal du ikke holde jul derhjemme i år, kan du jo overveje at tage din hund med til jul, der hvor du nu engang skal være.

Slip for at hunden skal på hundepension

Det er utroligt hyggeligt at have sin hund med til jul, og ved at tage din hund med dig, slipper du også for at skulle betale for, at den kan være på en hundepension julen over. Det er meget sjovere at være med dig til juleaften.

Det er klart, at har du ikke mulighed for at tage din hund med, er det måske bedre for den at være på en hundepension i stedet for bare at være alene hjemme. Men kan du have den med, er det klart at foretrække.

Sørg for at der er plads til hunden hos værterne

Det er dog klart, at det skal være i orden med værten for årets juleaften, at du har hunden med. Hvis det er en meget lille lejlighed eller bolig, eller hvis nogle af gæsterne er allergiske over for hunde, er det ikke oplagt at tage din hund med.

Derfor er det altid en god idé lige at tage en snak om det først, så du ikke bare kommer anstigende med din hund juleaften.

Skal du give en hundehvalp i julegave?

Hvis nogen tæt på dig har valgt at ønske sig en hund i julegave, kan det være, at du har overvejet at give en hund til vedkommende denne jul.

Det kan også være, at det er dine egne børn, der gerne vil have en hund, hvis I ikke allerede har en.

Uanset hvad, kan det sagtens lade sig gøre at give en hundehvalp i julegave. Det er dog en god idé at være meget sikker på, at modtageren er klar på det og kan tage sig godt af hunden.

En Golden Retriever er et populært valg, hvis der ikke er noget yderligere ønske om racen på hunden. Der er naturligvis også mange andre hunde, du kan vælge at købe.

Men husk at du ikke bare lige giver en hund for sjov. Det skal ske under sikre omstændigheder, så du er sikker på, at modtageren af hunden kan tage sig af den.

Tag hunden med til jul
Tag hunden med til jul

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.