Medier

Fri data gør julen meget nemmere

Vil du gerne slippe for at skulle tænke over, hvor meget data du bruger på din mobil i løbet af julen, kan det være en god idé at skifte over til et mobilabonnement med fri data inkluderet. På den måde skal du aldrig igen tænke over, hvor meget data du bruger.

Stream så mange julefilm du vil

Med fri data på din mobil har du bl.a. mulighed for at streame lige så mange julefilm, du overhovedet orker. Der er ingen grænser for, hvor mange timers tv og serier du kan streame direkte på din mobil.

Du kan få fri data hos Eesy her, hvis du gerne vil igang med dit nye abonnement med det samme. Det er nemt og enkelt at oprette dig, og du kan let oprette dig i løbet af julemåneden, hvis du gerne vil være sikker på at få fri data over julen.

Kræver stadig en god dækning

Når du skifter over til et abonnement med fri data, skal du stadig være sikker på at være et sted med fin dækning for at kunne få fuldt udbytte af dit nye abonnement. Tjek mobildækningen hos dig her, hvis du ikke er sikker på, hvordan du er dækket ind.

Opretter du dig hos eks. Eesy, skal du dog ikke være bange for at kæmpe med dårlig dækning. Hos Eesy kommer du nemlig på det bedste netværk i hele Danmark, og der er gode chancer for, at der også er fin forbindelse til der, hvor du er.

Tag på juleferie med fri data

Opretter du dig hos et af de selskaber, der kan tilbyde dig fri data, i dag, kan du glæde dig til at få fri data med hjem på din juleferie. Så kan du streame alt det, du overhovedet orker, langt ind i det nye år.

Er du træt af at få brugt alt din data i løbet af en måned, vil du kunne mærke en verden til forskel, når du først får fri data i dit abonnement. Så skal du aldrig mere bekymre dig for at få brugt alt din data.

Fri data gør julen meget nemmere
Fri data gør julen meget nemmere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.