Tips og tricks

Gå i gang med at planlægge konfirmationen i juleferien

Skal dit barn konfirmeres det kommende år, kan juleferien være et rigtig godt tidspunkt at gå i gang med at planlægge den store fest. Planlæg din konfirmation i god tid og giv dig selv så lang tid som mulig til forberedelserne.

Book lokale i god tid

Til en konfirmation skal der jo gerne bruges et lokale. Og hvis du ikke selv lige har et lokale på hånden, skal du derfor ud og booke et lokale. Da der ofte er mange, der skal konfirmeres på samme tid, er der derfor tit rift om de gode lokaler.

Derfor kan det være smart at være ude i god tid med at booke lokale. Har du derfor ikke booket dit lokale endnu, er det bare med at komme i gang, så der ikke er nogen andre, der kommer til at booke det før dig. Det ville være en skam.

Juleferien giver dig masser af tid til at planlægge

En af grundene til at gå i gang med at planlægge konfirmationen allerede i juleferien er, at du tit her har et par dage fri. Mange holder fri over julen og måske endda helt ind i det nye år, hvilket gør det til et passende tidspunkt til at komme i gang med planlægningen.

Konfirmationerne finder jo som regel sted i løbet af foråret, og der er pludselig ikke så lang tid til, når vi rammer juletiden. Så har du ikke andet at tage dig til i din juleferie, er det oplagt at bruge din ferie på dette.

Få styr på alle detaljerne

Med så god tid har du rig mulighed for at få styr på alle detaljerne. Der er nemlig mange detaljer, der skal være styr på, når du skal i gang med at arrangere dit barns konfirmation.

Hvilken kjole eller hvilket tøj skal dit barn have på i kirken? Hvor skal I have maden leveret fra? Hvilket lokale skal det være i? Hvor mange drikkevare skal der købes ind? Skal der bookes musik til festen?

Alt det og meget andet skal der jo være styr på. Så der er rigeligt at tage fat på.

Gå i gang med at planlægge konfirmationen i juleferien
Gå i gang med at planlægge konfirmationen i juleferien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.