Mad

Lav flæskestegen på grill i år

Vil du gerne give dig selv en udfordring i år, kan det være, at du skal lave årets flæskesteg på grill. Det kan endda ende med at smage meget bedre, end når du laver den i ovnen.

Har du ikke en grill, så ønsk dig f.eks. en grill i julegave i år. Så kan du blive klar til næste jul.

En god grill gør det meget nemmere

Det er klart, at det er meget nemmere at grille en god flæskesteg, hvis du har en god grill til rådighed.

Der er mange husstande rundt omkring i Danmark, der ikke har en god nok grill stående, og med mindre du har en grill af en god kvalitet, er det måske ikke en god idé at kaste dig over at lave årets flæskesteg på grill. En Weber grill er altid et populært ønske, og med sådan en har du ihf. større mulighed for at komme godt i mål med din julemad på grill.

Træn dig på forhånd

Det kan i den grad anbefales, at du øver dig på forhånd, så du ikke skal prøve at lave en flæskesteg på grillen for første gang d. 24. december. Det er noget af et sats at tage.

Prøv at lave en flæskesteg på grillen et par gange i løbet af året, så du får helt styr på, hvad du skal gøre, og hvordan du får lavet den bedste steg.

December er en god måned at købe ny grill

Hvis du endnu ikke har en god nok grill, kan du også selv vælge at gå ud at købe en. December er faktisk en af de bedre måneder at købe en ny grill, da der tit er udsalg på grille i denne måned.

Vinterhalvåret er jo ikke den største grillsæson, og derfor kan du være heldig at finde et godt udsalg af grille på denne tid af året. Der er mange butikker, der skal have solgt dette års modeller, så de kan få plads til de nye modeller, der kommer ind i til næste sæson.

Så kig efter en ny grill her og nu, hvis du mangler en god grill at lave julemaden på.

Lav flæskestegen på grill i år
Lav flæskestegen på grill i år

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.