Mad

Sådan undgår du at tage på i julen

Vil du gerne undgå at komme ud på den anden side af julen med alt for meget fedt på sidebenene, er der her et par tips, du kan tage til dig.

Undgå for meget alkohol

Julen er som regel også ensbetydende med masser af julefrokoster. Og her er der jo tit øl og snaps på bordet. Men alkohol er fyldt med kalorier, så hvis du kan undgå det, kan det være en rigtig god idé at springe snaps og øl over i julen. Især hvis du har mange julefrokoster i kalenderen.

Dermed ikke sagt, at der ikke kan være plads til en enkelt genstand eller to, men hvis du vil gøre dig selv en tjeneste, så undgår du for meget alkohol. Så har du gode muligheder for at komme ind i januar i samme form.

Der behøver ikke at være juleslik hver dag

Dernæst kan det være en god idé ikke at købe juleslik hver eneste dag, selvom det virker indbydende nede i butikken, hvor det står og lokker på stort set hver eneste hylde.

I julens sammenkomster der som regel masser af slik i forvejen, så der er ingen grund til at fylde indenbords hver eneste dag derhjemme også.

Hvis du har mod på det, kan du også vælge en julekalender uden chokolade eller slik. Det kan være lige så hyggeligt med en skrabekalender eller hvad det nu ellers kan være.

Husk at få trænet så meget som du plejer

Og så kan det være ideelt at blive ved med at holde dine træningsvaner ved lige i løbet af december måned. Bare fordi vi er nået til årets sidste måned, er der ingen grund til at træne mindre, end du plejer at gøre. Lad være med at være en af dem, der først møder op igen i januar med 10 kg mere på kroppen.

Hold dig gerne til den mængde træning, du plejer at have, og lad være med at springe en træning over. Springer du først over en gang, er det endnu nemmere at springe over næste gang.

Find inspiration til at træne julefedtet væk her, hvis du i januar er kommet ud med lidt mere på siden, end du havde før.

Sådan undgår du at tage på i julen
Sådan undgår du at tage på i julen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.