Tips og tricks

3 sparetips til juletiden

Har du det med at bruge for mange penge i julen, er der her en række sparetips til dig, som stadig vil have penge på kontoen i januar måned.

Mangler du penge i december, så find det bedste lån for dig her.

Køb ikke alt for dyre julegaver

Det første af vores sparetips i julen er, at du ikke skal købe alt for dyre julegaver. Der er mange, der ender med at købe alt for dyre julegaver, og det kan hurtigt mærkes på budgettet.

Læg en plan for hvor mange penge du har tænkt dig at bruge, og hold dig så til den plan. Selvom det kan virke fristende lige at købe en gave mere eller at købe en gave, der ikke holder sig inden for dit budget, er en direkte vej til overforbrug i julen.

Køb ikke for mange gaver

Dernæst kan det også være en god idé ikke at købe for mange gaver. Når du har købt en julegave, så er det bare med at holde dig til den gave og ikke blive fristet af at købe endnu mere, hvis du lige kommer forbi noget, der også kunne være spændende. Så må du gemme den gave til fødselsdagen eller julen næste år.

Der er også mange, der bruger rigtig mange penge på kalendergaver eller adventsgaver, og det er også noget, der hurtigt kan tage luften ud af et budget. Lav evt. gaverne selv, eller køb nogle billigere små kalender- eller adventsgaver.

Del udgifterne til juleaften med andre

Er det dig, der skal stå for at holde juleaften i år, og er der ikke mange penge at gøre godt med, kan du med fordel dele udgifterne med de øvrige gæster, hvis det virker naturligt.

Du kan evt. lade nogle stå for at tage vin med, andre kan tage mandelgave med og så videre. På den måde kan du skære lidt af dine udgifter fra, og er det forstående mennesker, har de intet problem med at hjælpe lidt til, så du ikke står med alle udgifterne alene. Julen er jo dyr, og det kan især mærkes juleaften med alt den dejlige mad og drikke.

3 sparetips til juletiden
3 sparetips til juletiden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.