Tips og tricks

3 tips når du skal køre i julens vinterkulde

Når du skal ud at køre på de danske veje til jul, kan det være en god idé at tage dine forholdsregler, så du er på den sikre side, når du kører i din bil.

Har du ikke egen bil eller kørekort endnu, så bliv klogere på teorien til kørekort her.

Husk at skifte til vinterdæk

Først og fremmest er det meget vigtigt, at du husker at få skiftet til vinterdæk på din bil. På den måde har dækkene på din bil meget bedre kontakt med de kolde veje, og der er mindre risiko for, at du glider af vejen og ender i et uheld.

Det kan koste en del penge at få skiftet alle dine dæk ud, hvis du i forvejen ikke har vinterdæk til din bil. Men det er alle pengene værd.

Pak tæpper og sikkerhedsudstyr i din bil

Dernæst kan det være en rigtig god idé at pakke tæpper og andet sikkerhedsudstyr i din bil, så du har noget, der kan hjælpe dig med at holde varmen, hvis du er så uheldig på et tidspunkt at glide af kørebanen og ende i grøften eller lignende.

Det er jo ikke til at vide, hvornår vejhjælpen kan være ved dig, og derfor bør du gøre alt det, du kan, for at holde varmen i den bidende kulde. Det kan hurtigt blive koldt at sidde og vente på, at hjælpen kommer til dig, så pak bagagerummet godt op med det, du kan få brug for i sådan en situation.

Vejhjælp er et must

Og til sidst må vi bare sige, at det er et must at få et abonnement på vejhjælp. Der er ingen grund til ikke at få vejhjælp. Har du endnu ikke tegnet et abonnement, er det i den grad på tide.

På den måde har du nogen, du kan ringe til, hvis du er så uheldig at køre af vejen, din bil bryder sammen eller hvad der nu ellers kan ske, når du er på vej hjem til jul. Med et abonnement på vejhjælp kan du være sikker på, at hjælpen er på vej til dig, uanset hvor i landet du kommer ud for et uheld.

3 tips når du skal køre i julens vinterkulde
3 tips når du skal køre i julens vinterkulde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.