Tips og tricks

Kør sikkert hjem til jul med vinterdæk

Julen har det med at bringe koldt vejr med sig. Der er tit glatte veje og sne i luften, når julen nærmer sig, og derfor er det også meget vigtigt at huske at få skiftet til vinterdæk, så du er sikker på at kunne blive på vejen.

Læs mange nyttige artikler om biler her, hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du gør din bil klar til vinteren.

Find et godt tilbud på vinterdæk online

Hvis du ikke allerede har vinterdæk til din bil, kan det være en god idé at hoppe på nettet for at købe dem. Her er der nemlig gode chancer for at få dækkene til en langt mindre pris end ude i butikkerne.

Husk at skifte til vinterdæk i tide, så du ikke risikerer at komme til at køre på de glatte veje med sommerdæk.

Få dem monteret og husk opbevaring til dine gamle dæk

Hvis du ikke selv gider at rode med at skifte dæk på din bil, kan du mange steder få dem monteret. På den måde skal du bare lige vente et øjeblik på, at et værksted klarer det for dig, og så er du ellers køreklar.

Har du ikke meget plads derhjemme, kan det være en god idé at overveje at tilkøbe opbevaring af dine dæk. Der er mange, der tilbyder opbevaring af dine dæk, hvilket kan være praktisk, hvis du eks. bor i lejlighed eller i et mindre hus, hvor der ikke lige er plads til at have dæk opbevaret.

Bliv køreklar til julen

Ved at skifte til vinterdæk i god tid, kan du blive køreklar til julen. Der er store chancer for, at du skal ud at køre relativt langt i julen, hvor du skal hjem til familien, rundt til venner og bekendte og hilse på.

Derfor er det så meget desto vigtigere, at du får skiftet over til vinterdæk i tide, så du ikke risikerer at nå til juleaften med sommerdæk på bilen og masser af sne på vejene. Så kan det nemlig godt blive en udfordring at nå nem til jul.

Kør sikkert hjem til jul med vinterdæk
Kør sikkert hjem til jul med vinterdæk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.